Leefbewustamersfoort

U bevindt zich hier: Home invis DNA

DNA

"Het hebben van een genetische aanleg is niet langer garantie voor ziekte, maar geeft wel een verklaring voor het ontstaan van klachten." Leefstijl kan deze aanleg positief of negatief beïnvloeden.

DNA streng

Nog niet zo lang geleden dacht men dat wat door de genen bepaald wordt een vaststaand gegeven is. Inmiddels weten we dat genen ‘aan’ en ‘uit’ kunnen staan en dat we dit zélf kunnen beïnvloeden door hoe we leven, wat we denken en wat we eten. Het toepassen van een bepaalde leefstijl kan jouw genetische aanleg positief of negatief beïnvloeden.

Genetica vertaalt de genetische informatie uit het genoom (ons genetisch, erfelijk materiaal) naar het functioneren van de cellen in het lichaam. De wetenschap die zich bezig houdt met de invloed van de diverse leefstijlaspecten (eten, denken, leven) op onze gezondheid is de Epigenetica. 

Om inzicht te krijgen in je eigen genetische aanleg en de mogelijkheden om hier positief invloed op uit te oefenen, kun je je DNA in kaart laten brengen. GeneCoach Personal DNA Profile is hierin uniek en momenteel de meest vooruitstrevende en best onderbouwde test op het gebied van genetisch onderzoek. Dit is een test die éénmalig gedaan hoeft te worden om levenslang duidelijkheid te hebben over de invloed die jouw levenskeuzes uitoefenen op de werking (expressie) van jouw genen en jouw gezondheid. 

Vragen? Klik hier voor contactgegevens.

Contact

  • 3813RL Amersfoort 
  • +316 191 08 419