Leefbewustamersfoort

U bevindt zich hier: Home Praktijk

Acacia Falkena

Acacia FalkenaIk ben Acacia Falkena, de persoon achter Leef Bewust Amersfoort
Na mijn opleiding levensmiddelentechnologie heb ik paar jaar in de voedingsindustrie gewerkt, maar ontdekte al snel dat dat niet het soort voeding was waar ik achter stond. 

Door diverse huid- en darmproblemen bij mijzelf en in mijn familie, ben ik van kinds af aan (vaak onbewust) altijd op zoek geweest naar een voor mij gezonde leefstijl. Naarmate ik ouder werd, ben ik diverse opleidingen en cursussen gaan volgen die mij steeds weer meer leren over voeding, leefstijl, het menselijk lichaam en de invloed van voeding en leefstijl op het menselijk lichaam.

Inmiddels heb ik een voor mij passende leefstijl gevonden en dat geeft mij veel rust en vitaliteit. Daarnaast bereik ik in mijn sporten nu met minder inspanning betere resultaten en heb minder vaak blessures. Ik kan er meer van genieten en het geeft mij meer voldoening.

Mijn motto is: “Leef bewust, wees nieuwsgierig naar wat je eet en doet en hoe dat jou voedt!" 

Als orthomoleculair therapeut geef ik mijn opgedane kennis en ervaring graag door aan mensen die bewuster en gezonder willen leven. 


Wanneer jij jouw lichaam zoveel mogelijk gezonde voeding en voldoende beweging geeft, dan geeft jouw lichaam jou daar zoveel mogelijk vitaliteit en gezondheid voor terug. 

Bij Leef Bewust Amersfoort  kun je terecht voor begeleiding in de zoektocht naar jouw balans in gezonde voeding, een vitaal brein en genetische aanleg.

 

Lees ook:
Achtergrond
Werkwijze

Partners 
Privacy Policy 

Vragen? Klik hier voor contactgegevens.

Contact

  • 3813RL Amersfoort 
  • +316 191 08 419