Leefbewustamersfoort

U bevindt zich hier: Home Nieuws Blog
18 nov

Nog even en dan is het weer december; dé maand van de feestdagen! Sinterklaas, de kerstdagen en oudjaarsdag. Voor de één een hoop stress, voor de ander één grote feestmaand. Ben jij er klaar voor? 

15 jun

De meeste mensen willen graag gezond oud worden, maar weten eigenlijk niet wat de invloed van voeding en leefstijl is op hun gezondheid. Het lichaam kent deze wisselwerking wel en waarschuwt ons met signalen wanneer het niet meer optimaal kan functioneren. Ken jij de signalen van jouw lichaam? Hoe tevreden is het over jouw eet- en leefstijl? 

29 jan

Zaak van overleven of tijd voor optimaal leven? In de natuur bestaat het leven vooral uit overleven en voortplanten. De mens met zijn zoogdierenbrein is daarnaast nog druk met samenleven in sociale structuren. Dit biedt mooie uitdagingen en ervaringen, maar levert in de huidige tijd regelmatig teveel stress en vermoeidheid op. 

08 aug

Dit Chinees gezegde slaat de spijker op z'n kop! Soms wel confronterend om dit te lezen, maar het lucht meestal ook wel weer op. Toch?

23 jul

Mooie spreuk van Martin Luther King. 

Dit geldt ook voor stress. Alleen ontspanning kan stress verdrijven.

Vragen? Klik hier voor contactgegevens.

Contact

  • 3813RL Amersfoort 
  • +316 191 08 419

Nieuwsbrief