Leefbewustamersfoort

U bevindt zich hier: Home Nieuws Blog De voeding & leefstijl puzzel

De voeding & leefstijl puzzel

15 jun

De meeste mensen willen graag gezond oud worden, maar weten eigenlijk niet wat de invloed van voeding en leefstijl is op hun gezondheid. Het lichaam kent deze wisselwerking wel en waarschuwt ons met signalen wanneer het niet meer optimaal kan functioneren. Ken jij de signalen van jouw lichaam? Hoe tevreden is het over jouw eet- en leefstijl? 

CHRONISCHE KLACHTEN
Als je mensen in je omgeving spreekt, lijkt het wel of iedereen continu gestrest, moe, steeds vaker en sneller ziek is. Niet topfit zijn en chronisch klachten hebben, lijkt normaal te zijn geworden. Het evenwicht vinden tussen werk en privé, zelf koken of kant-en-klaar maaltijd, inspannen en ontspannen wordt steeds moeilijker. In hoeverre is ons lichaam nog in balans?

KIES BEWUST
Het aanbod van levensmiddelen is nog nooit zo groot geweest. Schappen vol ‘gezonde keuze’ producten die zeggen dat ze ons helpen langer fit en gezond te blijven. Vaak zijn deze producten helemaal niet zo gezond, maar zijn het vooral commerciële verkooptrucs. Weet jij nog wat je beter wel of niet kunt kopen?

LEEFSTIJL
De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) geeft aan dat ruim 75% van alle welvaartsziekten worden veroorzaakt door onze leefstijl. Dit betekent dat we zelf voor 75% invloed hebben op het voorkomen van welvaartsziekten en het behouden van onze gezondheid! In hoeverre past jouw leefstijl bij wat belangrijk is in jouw leven? 

IETS VOOR MIJ?
Wil je weten wat optimalisatie van voeding en leefstijl voor jou kan betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Acacia Falkena

Website: www.leefbewustamersfoort.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen? Klik hier voor contactgegevens.

Contact

  • 3813RL Amersfoort 
  • +316 191 08 419

Nieuwsbrief